Erasmus+ pályázat

  Koordinátor: Krizsánné Ferenczi Ildikó, angol nyelv-oktató;

  Innovatív oktatás 2015-2016

  “Az Erasmus+ az Európai Unió új programja, mely az oktatást, a képzést, az ifjúsági területet és a sportot támogatja.” A program egyik kulcs tevékenysége a Mobilitás (KA1), amely a pedagógusok szakmai fejlődését támogatja nemzetközi környezetben. Iskolánk eredményesen pályázott az KA1 mobilitási pályázaton. Ez azt jelenti, hogy az iskola és személyes igényeik alapján tizenegy tanár vehet rész külföldi továbbképzésen a
  tanév során.

  Francsics Nóra, Haviár Noémi és Karádi Ildikó az Egyesült Királyságban angol módszertani kurzuson vesz részt. Botzheim Barbara Ausztriában, Szax Edina pedig Németországban választott német nyelvoktatásról szóló tanfolyamot. Az informatikai eszközök tanórai alkalmazásában való jártasságát fogja fejleszteni Szaló Judit és Krizsán Pál egy-egy 2 hetes tanfolyamon Prágában, illetve Máltán. Ősi Edina a sajátos nevelési igényű tanulókkal való foglalkozás nemzetközi tapasztalatairól tanul Prágában.

  Krizsánné Ferenczi Ildikó az új EU-s prioritásokról , az új gyakorlatok tantervbe való beépítéséről tanul francia területen angolul. Vereckeiné Györkei Katalin angol nyelvtanfolyamon eleveníti fel és fejleszti tovább angol tudását Skóciában, míg Ludvig Elvira német nyelven teszi ugyanezt Ausztriában.

  Sok sikert kívánunk a megvalósításhoz!

  Itt olvashatja a program összefoglalóját magyar illetve angol nyelven: Letöltés

  A projektben résztvevő pedagógusok képes beszámolói itt érhetőek el:

  erasumusterkep