Iskolánk alapítványa a Pro Talent nevet viseli

Számlaszám:

11742245 – 20044521

Adószám:

18675641-1-13

Weblapunk:

Pro Talent Alapítvány

alapitvany

Alapítványunk 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy a tehetséges gyerekek képességeinek kibontakoztatását elősegítse, az oktató – nevelőmunka feltételeit javítsa. Az elmúlt évek során jutalomkönyvekkel támogattuk az iskolában szervezett versenyeket, a nyelvvizsgákat, az ECDL vizsgákat. Segítségünkkel jutottak el tanulóink a különböző körzeti, megyei, országos sport és tanulmányi megmérettetésekre.

2009-ben bővítettük tevékenységi körünket. Terveink között szerepel a hátrányos helyzetű tanulók támogatása, a tanulási nehézségekkel küzdő diákok fejlesztése, a sajátos nevelést igénylő tanulók oktatásához, fejlesztéséhez szükséges eszközállomány bővítése. Fő céljaink között szerepel változatlanul az arra érdemes tanulók továbbképzésének, tehetséggondozásának támogatása, az ehhez szükséges anyagi, személyi és tárgyi feltételek megteremtése.

 

Over vertebrate evolution, the brain became further purchase a paper for college divided structurally and functionally, providing additional complex integration